Zanimljivosti

Jutjuber postao senzacija, tajno smršao više od 100 kilograma

Jutjuber postao senzacija, tajno smršao više od 100 kilograma
Foto: Screnshot/Youtube Nikocado Avocado/More Nikocado | Jutjuber postao senzacija, tajno smršao više od 100 kilograma

Pravu senzaciju na platformi YouTube izazvao je video Nikolasa Perija, poznatijeg pod imenom Nikocado Avocado, kontroverznog Jutjubera, koji svoju popularnost najviše duguje prejedanju pred kamerom i nedoličnom ponašanju u svojim 'mukbang' videima.

Na iznenađenje svih, Nikocado, koji je bio "morbidno gojazan" i na toj činjenici stekao milione pratilaca, koji su uživali ili nisu uživali da gledaju kako se prejeda, sada je pokazao novu verziju sebe, i to verziju lakšu za skoro 120 kilograma.

Kako prenose američki mediji, to je bilo pravo iznenađenje za njegove pratioce, jer je na nekoliko YouTube kanala mjesecima objavljivao stare snimke na kojima je gojazan, a dok je publika gledala, on je mršavio.

Njegov video je za dva dana pogledan više od 30 miliona puta i broj jedan je u mnogim državama što se pregleda tiče, a kako Peri kaže na  početku svog videa, sve sa maskom pande na glavi, uvijek je dva koraka ispred svih koji su ga vrijeđali, prenosi Bored Panda.

U svom 25-minutnom videu, između ostalog, Peri ističe da je ovo bio najveći društveni eksperiment u njegovom životu.

I dok mnogi sumnjaju da je ovaj video nastao uz pomoć vještačke inteligencije, kao i da nije moguće da je Peri tajno izgubio više od 100 kilograma, mnogi mu šalju poruke podrške i pitaju ga kako je uspio da izgubi više od 100 kilograma za relativno kratko vrijeme.

Inače, "mukbang" je fenomen koji je nastao u Južnoj Koreji i na tim video zapisima osoba se snima kako jede velike količine hrane, i najčešće uživo komunicira sa svojom publikom na četu.

Riječ "mukbang" je kombinacija korejskih reči mugneun - jesti i bangsong - emitovanje/emisija, a ovu formu, u raznim verzijama preuzeli su i u SAD-u, kao i ostalim zemljama svijeta.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije