Zanimljivosti

Bivša misica i majka igrača Hajduka u bikiniju zatvorila ljetnu sezonu

Bivša misica i majka igrača Hajduka u bikiniju zatvorila ljetnu sezonu
Foto: Instagram | Bivša misica i majka igrača Hajduka u bikiniju zatvorila ljetnu sezonu

​Renata Lovrinčević Buljan, bivša misica i majka Borne Buljana, golmana Hajduka iz Splita u bikiniju je zatvorila ljetnu sezonu.

Nakon što je osvojila titulu za Miss, Renata je završila Kineziološki fakultet i radi kao privatna trenerica u fitness centru u Solinu.

Bivša misica je u braku sa vojnikom, s kojim ima dva sina.

Laskavom titulom Miss Universe Hrvatske okrunila se 2000., a godinu ranije bila je i prva pratilja na izboru za Miss Jadrana

"Spadam u vrstu ljudi koja je zapravo najviše aktivna upravo ljeti, jer ljeti ipak kad se skinem u kupaći, tad se suočim sa samom sobom. Čak i ja kao trener, zbog dinamike života, jednostavno se ne stignem posvetiti toliko sebi. Majka sam, radim, i ne mogu biti u centru svega, uvijek je tako, sebe stavimo na kraj", rekla je ona, prenosi 24sata.hr.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by IVAN GUDIC (@ivangudicphoto)

Dodala je da je zadovoljna sa sobom.

"Kad pogledam ritam života koji imam, godine, kažem: 'Bože, hvala ti'. Zadovoljna sam i zdrava, ne mora sve uvijek biti savršeno. Ne volim kad svi pišu ‘seksipilna mama’, nitko ne vidi da sam vrijedna, marljiva, da se trudim, radim... vide samo taj seksepil, to ne volim, ali očito je to danas moderno", dodala je ona.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije