Scena

Udala se kćerka Jovana Perišića, Prijovićka napravila lom na svadbi

Udala se kćerka Jovana Perišića, Prijovićka napravila lom na svadbi
Foto: Printscreen/Grand | Udala se kćerka Jovana Perišića, Prijovićka napravila lom na svadbi

Jovana, kćerka pjevača Jovana Perišića udala se prije nekoliko dana, a gala veselje organizovano je u jednom luksuznom restoranu nadomak Novog Sada.

Jovan je svojoj mezimici ispunio sve želje, pa je upravo on otpjevao pjesmu za prvi mladenački ples, a ova scena rasplakala je sve goste na veselju.

Na svadbi pjevačeve kćerke pojavile su se i brojje pjevačeve kolege, dok su se Sloba Radanović i Aleksandra Prijović u jednom momentu latili mikrofona.

Posebna euforija nastala je kada je upravo Aleksandra za goste zapjevala nekoliko svojih najvećih hitova i tako je atmosferu dovela do usijanja.

Podsjetimo, Jovan je prije nekoliko mjeseci u razgovoru za Grand otkrio da mu se ćekra udaje ove jeseni, a progovorio je i o zetu.

“Kćerka mi se na jesen udaje, tako da sam u frci malo i emotivnoj, a i ovako. Inače nisam često na TV-u jer nisam radio novu pesmu, ali sada nešto novo spremam, dve nove pesme, pa kada ih budem uradio pojaviću se u nekoj emisiji na velika vrata”, rekao je Jovan i dodao:

“Na moju sreću, a i na sreću svih jako je dobar momak. Sportista, zdrav momak, vredan, radan i pošten što mi je jako bitno. Pored moje Jovane imam i dva sina, Damjana i Nikolu, ali kako kaže narod očevi su ćerkama malo privrženiji. Razmišljam sve vreme. Zamisli zaljubi se u ovakvog ili onakvog. Ali eto, kada sam upoznao zeta, a i prijatelje buduće sam takođe upoznao, video sam da su to sve jako dobri vredni i pošteni ljudi, tako da sada nemam nikakvu frku. Ali jednostavno, to je znaš udaje ti se ćerka. Malo je nezgodno, nije lako”, rekao je Perišić.

(GrandTV)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije