Scena

Suzana Mančić o suprugu: "Dobro je što ne živimo zajedno"

Suzana Mančić o suprugu: "Dobro je što ne živimo zajedno"
Foto: Instagram/Printscreen | Suzana Mančić o suprugu: "Dobro je što ne živimo zajedno"

Muž Suzane Mančić, Simeon Ocomokos, uspješan je grčki biznismen koji je u ovoj zemlji, kao i šire, veoma cijenjen i poštovan.

Iako su 25 godina zajedno Suzana i Simica, kako ga ona često zove, u bračne vode uplovili su 2018. godine. Prelijepa ceremonija vjenčanja dogodila se 1. jula u crkvi na ostrvu Pilion.

“Simeon i ja smo u ljubavi preko 20 godina, i to je prosto jedno čudo”, iskreno je započela intervju za Alo Suzana i priznala da li u njenom braku ima problema.

“Ja sam Škorpija, on je Vodolija. I dobro je što ne živimo zajedno. Jer zajednički život dovodi no nervoze, vrcaju varnice, ali i to mora da se desi. I ponekad se nas dvoje dobro posvađamo, i onda posle meni bude žao. I onda mu ja kažem ‘Simaki, to je dobro što se mi nekada posvađamo’, a on me gleda onako grčki mudro.To znači da među nama i dalje ima strasti”, navodi ona.

Na to joj Simeon kaže: “Je l' ? Dobra ti je ta filosofija”.

Simeon se zaljubio u Suzanu nekoliko godina posle kraha prvog braka, iz kojeg ima dvije ćerke. Ugledan je biznismen i vrlo vešto održava ravnotežu između privatnog i profesionalnog segmenta života. Studirao je pravo i ekonomiju na atinskom univerzitetu. U Atini je 1997. osnovao SGT, kompaniju za korporativne komunikacije, a tri godine kasnije otvorena je i filijala u Beogradu – Tsomokos Group International (TGI), prenosi Pink.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije