Scena

Srpsku pjevačicu dečko prevario sa kontroverznom starletom: "Plakala sam i tresla se"

Srpsku pjevačicu dečko prevario sa kontroverznom starletom: "Plakala sam i tresla se"
Foto: Grand/Printscreen | Srpsku pjevačicu dečko prevario sa kontroverznom starletom: “Plakala sam i tresla se”

Pjevačica Aleksandra Bursać danas je srećno udata, a prije nekoliko godina imala je težak period, kada ju je tadašnji dečko Zoran Uglješić prevario s Anđelom Vešticom.

U jednoj emisiji do detalja je ispričala kako je saznala da joj je dečko nevjeran.

“Bila sam kod knjigovođe i mene zove novinar i saopštava mi da moj dečko i ta dotična osoba imaju prepisku, da su poruke vrlo eksplicitne. Ja sam prvo mislila da se šali, a onda sam tražila da mi pošalje skrinšotove, da vidim da li je to njegov broj. U tom momentu mi smo živeli zajedno, bila sam u totalnom šoku šta mi se dešava”, pričala je Aleksandra.

“Počela sam da plačem i da se tresem, pozvala sa njega, ja ne znam kako sam se dovezla do kuće. Rekao mi je da je to sve istina, ja sam bila u šoku. Došla sam kući, ja se sada ni ne sećam šta je on meni tada sve ispričao”, ispričala je Aleksandra gostujući na Blic televiziji.

“Hvala Bogu što je to tako namestio, jer intuicija mi je govorila da to nije to. Bila sam donekle slepa u toj vezi, Bog je namestio tako da konačno trgnem glavom. Spasio me je”, rekla je Aleksandra.

Pjevač Stevan Sekulić i pjevačica Aleksandra Bursać prije nekoliko dana su izgovorili sudbonosno "da" pred porodicom i prijateljima.

(Pink.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije