Scena

Srpski "kralj bakšiša" progovorio o hapšenju

Srpski "kralj bakšiša" progovorio o hapšenju
Foto: hypetv.rs/X/Printscreen | Srpski "kralj bakšiša" progovorio o hapšenju

Poznati pjevač iz Srbije Đovani Bajramović uhapšen je ranije jer je tokom racije u jednom klubu navodno nađen kokain kod njega, pišu srpski mediji. On o tome do sada nije govorio.

Inače, Đovanija zovu i "kralj bakšiša".

On je posljednjih godina jedan od najtraženijih pjevača na romskim proslavama je, koji medijski nije previše ekponiran, a bez njega romsko slavlje ne može da prođe.

Nedavno su je internet bio prepravljen snimcima na kojima se jasno vidi kako Đovanija časte dolarima i evrima, a za jednu otpjevanu pesmu nagrađen je čak sa 30.000 evra.

Vijest da je Đovani Bajramović uhapšen i to zbog droge, šokirala je mnoge, a šlag na tortu stavio je snimak gdje Emir Habibović govori da je njegov kolega "prevarant i narkoman".

Ipak, hapšenje se, kako je popularni pjevač ispričao za 24sedam, dogodilo prije čak dvije decenije..

"To nije tačno... Ja nisam više u toj priči. To je bilo pre 20 godina kada sam ja bio u problemima. To se sve rešilo, a Emir i ja smo najbolji drugovi, radimo zajedno non-stop. Evo, sutra letimo za Berlin. Sad je neko našao taj snimak, pa su pisali kao da sam sad hapšen", kaže "kralj bakšiša" i ponavlja da sada nema veze sa drogom, prenosi b92.

"To je nekad bilo, zarađivali smo mnogo para, nismo znali šta da radimo kada smo bili mladi. Sad smo u godinama. Sarađujem sa celom estradom, ali najviše sa Emirom i Nikolom Edinovićem. Pogađam svadbe, glavni sam za romske svadbe", ističe pjevač hita "Imam kuma, ne rodi ga majka", koja mu je jedna od novijih pjesama.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije