Scena

Šejla Zonić zapjevala “Ludilo moje”, fanovi u šoku (VIDEO)

Šejla Zonić zapjevala “Ludilo moje”, fanovi u šoku (VIDEO)
Foto: Screenshot/Instagram | Šejla Zonić zapjevala “Ludilo moje”, fanovi u šoku (VIDEO)

U vanserijske glasovne mogućnosti Šejle Zonić uvjerili smo se u „Zvezdama Granda“, gdje je prošle godine i odnijela pobjedu pjevajući pop i narodnu muziku, a sad je još jednom opravdala titulu pobjednice.

Gostujući u emisiji „Zvezde Granda Specijal“ Šejla je uživo otpjevala nekoliko pop i narodnih hitova, ali najveće iznenađenje bilo je kada je izvela hit „Ludilo moje“ Jovane Pajić zbog kog je njen snimak postao viralan na društvenim mrežama, prenosi Grand.

U pratnji klavira Šejla je uživo otpejvala veliki hit, a za kratko vrijeme prikupila je brojne lajkove i komentare na društvenim mrežaman da je nestvarno talentovana i muzički dobro potkovana.


Bonus video:


„Ubija kako peva, fenomenalna je“, „Od Silvane do Nirvane, ta žena može sve da peva, „Bolje od originala“, samo su neki od komentara na Šejlino izvođenje hita „Ludilo moje“.

Šejla je nedavno govorila o svojoj muzičko svestranosti i ljubavi prema različitim stilovima muzike.

“Često me pitaju „Ko si ti sad od svega ovoga“? a ja kažem „Zavisi u kom periodu života“. Kada sam bila tinejdžer, bila sam pop pjevačica, kada sam studirala onda džez pjevačica, nakon toga sevdalinke. Sve to sam prigrlila i u svemu se vidim i kažem da sam umjetnik i nemam namjeru da se opredjeljujem”, objasnila je Šejla.

Nakon pobjede u „Zvezdama Granda“ Šejla je nastavila uspješno da gradi svoju muzičku karijeru.

Nedavno je objavila prvi singl za „Grand produkciju“ pod nazivom „Dert“, za koji je sama napisala muziku i tekst.

Poslije prve solo pjesme uslijedio je i duet sa Mirzom Selimovićem, a uskoro se očekuje i premijera spota za pjesmu sa Draganom Kojićem Kebom.

Keba je dugo krio da je snimio pjesmu sa Šejlom, a u razgovoru za Grand je otkrio zašto je za autorski duet odabrao baš pobjednicu „Zvezda Granda“.

“Ja za sebe mogu da kažem da sam najbolji čuvar tajni, ali u ovom slučaju to je baš neizvodljivo, jer se u Grandu već šuška o duetskoj pesmi, pa sad mogu to i da potvrdim. Dok je trajalo takmičenje došao sam na ideju o duetu sa nekim i tako je sve počelo. Dobio sam odobrenje od direktora Šljivića koji je imao svoje predloge, a ja svoje i od poglavice Saše Popovića, kog sam iz milja tako zvao tokom takmičenja, a kom se moja ideja baš dopala”. ispričao je Keba i dodao:

“Pesma je predivna i imam fantastičan osećaj da će biti slušana, da ne kažem da će biti hit. Nisam planirao da otkrijem to, ali pošto ste me u pozitivnom smislu isprovocirali, morao sam da potvrdim (smijeh)”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije