Scena

Povratak "Victoria’s Secreta", pogledajte koje slavne ljepotice su prošetale pistom (FOTO)

Povratak "Victoria’s Secreta", pogledajte koje slavne ljepotice su prošetale pistom (FOTO)
Foto: Tanjug/AP | Povratak "Victoria’s Secreta", koje su slavne ljepotice prošetale pistom (FOTO)

"Victoria’s Secret Fashion Show 2024" modna revija ovog brenda vratila se nakon šest godina pauze, a pistom su prošetale brojne slavne ljepotice.

Među njima su bile i najpoznatije sestre u svijetu modelinga – Điđi i Bela Hadid. Prvo su prošetale u raskošnim crvenim modnim kombinacijama, a onda je Điđi zadivila sve prisutne u ružičastom autfitu. U jednom je trenutku raširila svoja krila, prenosi Showbuzz.hr.

Bile su tu i Kendis Svonepul, Tajra Benks, Izabeli Fontana, Karla Bruni, Adriana Lima, Kejt Mos, Irina Šajk i Barbara Palvin.

Publiku je zabavljao ženski trio – pjevačica Šer, te Lisa i Tajla. Ove godine uvedena je i jedna novost – pistom su prošetali plus-size modeli, između ostalih i Ešli Graham.

Zašto se modna revija nije održavala šest godina?

Podsjećamo, od 1995. do 2018. modna revija "Victoria’s Secreta" bila je jedan od najvećih modnih događaja godine. Revija je posljednji put održana 2018. godine u Njujorku, a godinu dana kasnije je ukinuta zbog niza skandala koji su se pripisivali čelnicima kompanije.

U javnost su tada dospjele informacije da je prvi čovjek brenda Les Wexner bio u kontaktu sa seksualnim prestupnikom Džefrijem Epsteinom. Godine 2020. drama se nastavila kada je Njujork Tajms optužio bivšeg glavnog direktora kompanije Edvarda Ražeka za "mizoginiju, maltretiranja i uznemiravanja" unutar kompanije.

Takođe, kritike su se nizale i kada je direktor marketinga Edvard G. Razek za Vogue izjavio da plus size modeli ne mogu učestvovati na reviji, kojoj je s vremenom pala i gledanost. 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije