Scena

Potresna ispovijest Ere Ojdanića o kćerki: “Ne može da govori kako treba”

Potresna ispovijest Ere Ojdanića o kćerki: “Ne može da govori kako treba”
Foto: Printscreen/Grand | Potresna ispovijest Ere Ojdanića o kćerki: “Ne može da govori kako treba”

Pjevač Era Ojdanić važi za jednog od najvećih šaljivdžija na estradnoj sceni, ali ipak malo ko zna da se iza njegovog života krije bolna priča.

Naime, Era je jednom prilikom progovorio o najtežoj temi u njegovom životu, zdravstevnom stanju njegove kćerke Jasne koja je rođena kao invalid.

“Jasmina je invalid od rođenja. Otkad se rodila, Jasmina živi sa mnom. Nju su babice na rođenju izvlačile na vakuum i… Odmalena je vreme provodila sa mojom majkom… Baba Radina je, u stvari, nju odgajila više nego Ljupka, jer Ljupka je radila godinama, ovde u motelu, tako je to bili”, rekao je Era svojevremeno.

Pjevač je u ispovijesti priznao da je njegova kćerka teško bolesna zbog greške ljekara koja se dogodila prilikom njenog rođenja.

“Kada su je porađale, babice su bebi tom prilikom oštetile neki moždani nerv. Zbog oštećenja tog nerva ona ne može da govori kako treba, osamdeset posto je invalid. Jasmina je, znači, ostala invalid, ali, hvala Bogu, nije invalid sto posto, da je nepokretna, u kolicima, da mora da koristi pelene, znaš već… Hvala Bogu, nije tako, ona samo ima problem sa otežanim govorom. Ona osim toga fenomenalno funkcioniše. Pomirio sam se s tim, invalid – invalid, samo neka je živa”, rekao je pjevač.

Podsjetimo, pjevač Era Odjanić ima petoro djece, od kojih su dvoje iz vanbračne zajednice.

(GrandTV)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije