Scena

Ovo su zgodni sinovi Lidije Vukićević i Mitra Mrkele (FOTO)

Ovo su zgodni sinovi Lidije Vukićević i Mitra Mrkele (FOTO)
Foto: Instagram | Ovo su zgodni sinovi Lidije Vukićević i Mitra Mrkele (FOTO)

Glumica Lidija Vukićević ne krije koliko je ponosna na sinove Davida i Andreja, koje je dobila u braku s nekadašnjim fudbalerom Mitrom Mrkelom.

Lidijini sinovi ne vole da se javno eksponiraju, te su rijetke prilike kada ih na nekom gradskom događaju ljudi mogu vidjeti zajedno sa njom.

Andrej, stariji sin srpske glumice, uspješno se bavio fudbalom - do 21. godine bio je član srpske reprezentacije, igrao je za FK "Bežanija", a sada se bavi sportskim menadžmentom.

I mlađi sin joj je za diku i ponos. David je, naime, pilot, a Lidija se jednom prilikom pohvalila fotografijom sa radnog mjesta mlađeg sina, na račun kog su joj stigle brojne čestitke, pohvale i komplimenti.

"Oni su uspešni i dobri momci. Nisu bahati, ostali su normalni. Moj posao nije mogao da ih poremeti. Oni su van tih problema da su im majka i otac poznati", izjavila je glumica jednom prilikom za Srpski telegraf.

Ponosna je na to što u njihovom bratskom odnosu vladaju razumijevanje i harmonija.

"Skoro je bila jedna prijateljica... Andrej je odlazio, pošto živi na Voždovcu, i poljubio je mene, pa Davida, a ona je rekla: 'Od kada to nisam videla, da se braća ovako slažu'. Najsrećnija sam zbog toga, to je ogromna stvar u današnje vreme", dodala je nedavno Lidija.

(Pink)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije