Scena

Napadnuta žena na nastupu Vesne Zmijanac

Napadnuta žena na nastupu Vesne Zmijanac
Foto: Youtube / Printscreen | Napadnuta žena na nastupu Vesne Zmijanac

​Državljanka Crne Gore podnijela je krivičnu prijavu policiji, navodeći da je 20. oktobra oko 01:30 sati u jednom ugostiteljskom objektu u Podgorici bila fizički napadnuta od strane nepoznate osobe.

Incident se dogodio dok je pokušavala da snimi pjevačicu Vesnu Zmijanac tokom njenog nastupa.

Prema izjavi iz prijave, žena je stajala na stepenicama blizu pjevačice kada joj je prišao muškarac krupnije građe, obučen u zeleno-sivu majicu, i saopštio da ne može tu da stoji. Nakon što se izvinila i zamolila da snimi jednu pjesmu, muškarac je ponovio da ne smije biti na tom mjestu. Potom je, prema navodima iz prijave, muškarac povukao ženu za desnu ruku i udario je stisnutom pesnicom u predijelu glave, tačnije u usta.

"I tom prilikom sam se nalazila na jednoj stepenici, tj. neposredno od pevačice Vesne Zmijanac. tada mi prilazi jedno NN muško lice, krupnije građe, a na sebi je imalo zeleno-sivu majicu i saopštilo mi da ne mogu tu da stojim, gde sam se ja njemu izvinila i zamolila ga da snimim izvođenje jedne pesme od navedene pevačice" dio je iz krivične prijave u koju je portal "Dan" imao uvid.

Nakon napada, prišlo je nekoliko osoba u crnim majicama, za koje je žena navela da su članovi obezbjeđenja lokala, i udaljili je iz objekta.

"A zatim me isti povlači za moju desnu ruku i zadaje mi jedan udarac stisnutom šakom u predelu glave tj. usta. Nakon što me NN lice fizički napalo, prišla su mi 5-6 lica koja u crnim majicama koji u navedenom lokalu rade kao obezbeđenje i udaljili me iz lokala" dio je pomenute krivične prijave.

Poslije incidenta, žena je otišla u Hitnu pomoć, gdje su joj konstatovane povrede, a ljekarski izvještaj je predala nadležnom inspektoru kao dokaz u krivičnom postupku, prenosi "24Sedam".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije