Scena

Nadica Ademov izašla iz porodilišta

Nadica Ademov izašla iz porodilišta
Foto: GrandTV | Nadica Ademov izašla iz porodilišta

Nadica Ademov je u prijepodnevnim satima izvela sina Amela iz porodilišta, i odmah po izlasku otkrila kako je porođaj protekao.

“Bilo mi je ovoga puta lakše jer sam znala šta očekujem”, rekla je mlada zvijezda koja je za manje od godinu dana osim sina rodila i kćerku.

Srećni tata Damir došao je po svoje najdraže i donio sve neophodno da bi izveo Nadicu i nasljednika, a pjevačica je otkrila i na koga beba liči.

“Kažu da liči na mene”, rekla je Nadica i dodala da je njen suprug tri dana slavio rođenje nasljednika.

Nadica Ademov je sa sadašnjim suprugom Damirom oko četiri godine u ljubavi.

Pisalo se da je misteriozni muškarac miloner i da pjevačicu čuva kao malo vode na dlanu, a prošle godine joj je poklonio i skupocijeni automobil marke Porše.

Podsjetimo, u prvom intervju nakon porođaja za Grand, mlada pjevačica je otkrila kako se snašla u ulozi majke i kako uspijeva da uskladi sve prvatne i poslovne obaveze.

“Moram da kažem da sam se super snašla, s obzirom da mi je prvo dete i da nemam nekog iskustva. Sada sam super, na početku je bilo malo teško, što je i normalno, bila je jako mala. Sluša me, stvarno je mirna beba, za poželeti. Javi se samo kada je gladna i kada hoće da spava”, ispričala je u razgovoru za Grand, a zatim otkrila kako njena kćerka reaguje na muziku:

“To je prosto neverovatno, ona tačno zna kada neko drugi peva, tada ne obraća puno pažnju. Ali kada krenu pesme „Šapat vetrova“ i „Zid plača“, to sam i kačila na Instagram, ona ne trepće. Prepoznaje glas, pa se malo zbuni kada me vidi na televiziji, a ja je držim. Shvati će narvano kada poraste, pa će da vidi čime se mama bavi.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije