Scena

Mina Kostić: Bili smo siromašni ali srećni

Mina Kostić: Bili smo siromašni ali srećni
Foto: Instagram | Mina Kostić: Bili smo siromašni ali srećni

Svi mi imamo svoje snove i planove o tome kako bismo voljeli da se stvari odvijaju, ali pjevačica Mina Kostić jednom je otkrila da svoje želje radije zadrži za sebe.

“Ja imam neke svoje planove i želje ali sam ipak to sve predale u Božije ruke, tako da neka buda kako on planira. Svaki dan se zahvalim i pomolim, to je najbitnije”, istakla je pjevačica.

Takođe, dodala je da se najljepše stvari obično dese onda kada ih najmanje očekujemo. Mina je danas srećna i ispunjena žena, što smatra najvećim životnim bogatstvom.

“I stvarno kada sam ja digla ruke od svega i rekla baš me briga, tada je došlo sve na svoje. Ja ne razmišljam, nego živim život svaki dan, ne kao posljednji, ali živim svaki trenutak”, objasnila je ona.

Inače, Mina nikad od javnosti nije krila da je odrasla u materijalno teškim uslovima, a o svom djetinjstvu je nedavno govorila i za Grand.

“Jeste nas bilo mnogo, nažalost mame i tate više nema, bili smo siromašni, ali srećni. Bila je tu uvek muzika i pesma, doduše, nikada nisam mogla da se naspavam, bila sam željna toga, ali sam tada bila bezbrižna i mirna. Bila sam bezbrižna dok nisam krenula da se bavim ovim poslom, a onda je krenulo turbulentno i naporno”, rekla je ona.

(GrandTV)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije