Scena

Milica Todorović potpuno promijenila imidž

Milica Todorović potpuno promijenila imidž
Foto: GrandTV | Milica Todorović potpuno promijenila imidž

Pjevačica Milica Todorović skoro dvadeset godina je na estradi, a za to vrijeme gotovo nikada nije mijenjala svoj imidž.

Ona je prepoznatljiva po plavoj, dugoj kosi, te nije mnogo ekperimentisala kada su frizure, ali ni stajlinzi u pitanju. Međutim, sada je prvi put donijela odluku da to promijeni.

Naime, Milica je svoj izgled dovela do neprepoznatljivosti na prvi pogled. Ona je skratila kosu i šiške, a uz jaku šminku to ju je dovelo do sasvim drugačijeg izgleda.

Inače, Todorovićeva se trudi da vodi računa o svom izgledu, a kako i sama priznaje, kilogrami joj često variraju.

“Što se ishrane tiče, kod nutricioniste sam već par godina. Malo zabušavam i opustim, se ali se brzo vratim na režim”, pričala je Milica jednom prilikom i dodala:

“Lako mršavim pa se ne opterećujem mnogo. Stomak mi ravan samo ujutru, uveče se već nadujem, kao sve žene. Još uvek nisam vratila kilažu koju sam imala ranije, ali nosim takve stvari da prikrijem višak. Ali i u njima izgledam dobro i dalje sam sek*i. Nisam presrećna što sam se ugojila jer sam ceo život mršava kao štapić pa mi je čudno, ali se lepo osećam”, priznala ona ranije.

(GrandTV)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije