Scena

Katarina Grujić otkrila šta joj je poklonila kuma Andreana Čekić

Katarina Grujić otkrila šta joj je poklonila kuma Andreana Čekić
Foto: Instagram/Printscreen | Katarina Grujić otkrila šta joj je poklonila kuma Andreana Čekić

Pjevačica Katarina Grujić istakla je da svako od pjevača sanja da jednog dana napuni beogradsku Arenu, pa tako i ona, te otkrila da za nekoliko dana snima spot za novu pjesmu.

Kako je navela, album će najvjerovatnije izbaciti sljedeće godine.

"Za nekoliko dana snimam spot za novu pesmu 'Nijedna kao ja', koja već godinu i po dana čeka da ugleda svetlost dana. Po njoj će i album nositi ime. Kroz celu svoju karijeru snimam osvetničke pesme jer važim za jaku ženu koja je svaki brodolom preživela. Osećam da mogu da otpevam takve numere i veruje mi se. Na novom albumu će biti i jedna predivna balada, ali opet i u baladi moraš da se osvetiš nekome", rekla je ona kroz smijeh.

Grujićeva je rekla da priželjkuje da ukrsti glas sa svojom kumom Andreanom Čekić.

"Volela bih da snimim duet sa mojom kumom Andreanom i mi to najavljujemo već godinu dana, ali prosto ne možemo da nađemo pesmu. Imamo jednu u šteku, ali nismo sigurne... Moram da se pohvalim da mi je Andreana poklonila jednu njenu pesmu, jer se ona u njoj ne pronalazi, a pošto je osvetnička, procenila je da će meni bolje leći", otkrila je ona.

Inače, Katarina godinama uživa u ljubavi sa fudbalerom Markom Gobeljićem, sa kojim ima ćerkicu, te je otkrila da i njena nasljednica obožava muziku, prenosi Informer.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije