Scena

Jelena Tomašević dala sud o pjevanju svog supruga

Jelena Tomašević dala sud o pjevanju svog supruga
Foto: Instagram/Printscreen | Jelena Tomašević dala sud o pjevanju svog supruga

Jelena Tomašević ljetos je zajedno sa suprugom Ivanom Bosiljčićem zapjevala na sceni, a njihov zajednički koncert je izazvao veliku pažnju. Pjevačica je sada otkrila da li bi takav spektakl pun pozitivne energije mogao uskoro da se ponovi.

"Mislim da je to ono što publika priželjkuje evo već godinama, a mi im nismo dali. Bilo je jednom samo, na 'Banjaluka festu' sa Simfonijskim orkestrom iz Banjaluke, i to je stvarno bilo nekako veličanstveno. Ta scena, ambijent, moj i Ivanov deo koncerta, pa smo zajedno pevali nekoliko vanvremenskih dueta. To je ljudima bilo za pamćenje. Volela bih da se to ponovi u Beogradu i većim gradovima u regionu, ali otom-potom. Da to bude retko i u specijalnim prilikama, jer on ima svoju karijeru, ja svoju. Ne bih volela da previše to mešamo, već da to budu zaista neki posebni momenti", rekla je Jelena.

Jelena je otkrila i da li Ivana, s obzirom da on uspješno priređuje svoje muzičko-poetske večeri u kojima nastupa kao solista, možda može da nazove kolegom pjevačem.

"Životni kolega. Naravno, on je zaista, ne zato što je moj suprug, vrhunski umetnik u svakom smislu. Osim što izuzetno glumi on odlično i pleše i odlično peva tako da je jedan kompletan umetnik", istakla je Jelena, prenosi Grand.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije