Scena

Isplivao snimak prvog nastupa Jelene Rozge, pjevačicu niko nije prepoznao (VIDEO)

Isplivao snimak prvog nastupa Jelene Rozge, pjevačicu niko nije prepoznao (VIDEO)
Foto: Instagram/Printscreen | Isplivao snimak prvog nastupa Jelene Rozge, pjevačicu niko nije prepoznao (VIDEO)

Pjevačica Jelena Rozga, koja danas važi za jednu od najljepših pjevačica na Balkanu, prošla je kroz značajnu transformaciju od svojih tinejdžerskih dana do danas.

Snimak koji je nedavno osvanuo na društvenim mrežama pokazuje kako je izgledala sa samo 17 godina, a mnogi bi se iznenadili njenom transformacijom, s obzirom da je danas prepoznatljiva po nježnom stilu i plavoj kosi, često upoređivana sa živom barbikom.

Jelena Rozga je osvojila nagradu za najbolju interpretaciju na takmičenju „Zvuci Jadrana“ gde je izvela pjesmu „Ti si želja mog života” grupe „Magazin”. Sa 27 godina duge i uspešne karijere, ona je ostavila dubok pečat na muzičkoj sceni.

@joco2075 #jelenarozga ♬ original sound - Joco

Iako je poznata javna ličnost, Jelena Rozga čuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti. Malo se zna o njenom privatnom životu, ali ono što je sigurno jeste da je njena transformacija od tinejdžerke do zrele žene fascinantna.

Snimak koji je nedavno osvanuo na društvenim mrežama definitivno je bacio novo svjetlo na Jeleninu prošlost i pokazao kako je ona izrasla u ikonu ljepote i muzike koja je danas, prenosi Grand.nova.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije