Scena

Detalji bludne prošlosti Indi Aradinović

Detalji bludne prošlosti Indi Aradinović
Foto: Screenshot / YouTube | Detalji bludne prošlosti Indi Aradinović

Ništa ne potresa domaću javnu scenu kao preljube, a dok su neke afere bile javne, druge poznate ličnosti su svoja nevjerstva uspjele da sakriju.

Ipak, ima i onih koji su priznali da su nekad bili ljubavnici ili ljubavnice, među njima je i pjevačica Indira Indi Aradinović.

"Bila bih budala kada bih rekla da nisam bila ljubavnica, zato što svaka mlada devojka to mora da prođe! Mislim da bi sve to volele da probaju i da moraju na taj način da sazre, da bi posle bile velike pametnice", rekla je pevačica svojevremeno za medije.

Dodala je da joj se ne žuri da se uda i ima dijete.

"Ne žurim da se udam i rodim dete, a još manje žalim što se to dosad nije desilo. Što se tiče intimnih odnosa, nisam neko ko ludi za tim, mogu bez odnosa dugo", rekla je ona.

Inače, pisalo se i o vezi Indi Aradinović sa Zoranom Marjanovićem, a onda je pao i raskid.

"On se vezao za Aradinovićevu i sada mu je neobično bez nje, išli su svuda zajedno. Družili su se, izlazili, svađali i mirili, ali sada je definitivno kraj. Od njih dvoje u emotivnom smislu nema više ništa. Neće čak ljubavi da pruže novu šansu. Zoran je to teško prihvatio. Ni Indi nije lako, ali se odmah pomirila s tim da bolje funkcionišu kao poslovni saradnici nego kao partneri", ispričao je izvor za Blic.

Dodao je da će nastaviti poslovnu saradnju.

"U tom smislu su super par. To je obostrani interes i poslovna stvar. Ja smatram da nikad nije ni trebalo da eksperimentišu u tom emotivnom smislu", istakao je sagovornik.

(Blic.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije