Scena

Čorbina mrlja u karijeri: Zvezdaš koji je pjevao himnu Partizana (VIDEO)

Čorbina mrlja u karijeri: Zvezdaš koji je pjevao himnu Partizana (VIDEO)
Foto: X.com | Čorbina mrlja u karijeri: Zvezdaš koji je pjevao himnu Partizana (VIDEO)

Fudbalski kluba Partizan se ovog jutra oprostio od proslavljenog rokera Bore Čorbe a klub iz Humske je podsjetio na malo poznatu činjenicu da je frontmen Riblje Čorbe otpjevao himnu "Dok Partizan bitke bije".

To ga je zamolio poznati kompozitor Kornelije Kovač a Bora Čorba je to odradio i kasnije se pokajao navevši da mu je to bila najveća mrlja u karijeri.

Da stvari budu jasnije Korenije Kovač je bio poznat kao veliki naijača Partizana dok je Bora osvjedočeni simaptizer ljutog rivala Crvene zvezde.

 

"Istina je, pjevao sam na prvom audio snimku te pesme, ali samo onaj dio "hej, hej, hej...". I ako je neko opravdanje, nisam imao pojma da će to biti Partizanova himna", rekao je Bora u jednom intervju za "Informer" i dodao:

"Kad Kornelije pozove, to se ne odbija. To je tada tako bilo. Došli smo svi - Saša Aleks, Asim Sarvan, Ljuba Ninković, Snežana Jandrlić, Gorica Popović... tek u studiju sam saznao šta radimo, a tada je bilo kasno, nije moglo nazad. Ja sam zvezdaš od malena i to mi je stvarno teško palo. Evo, priznajem da mi je to definitivno najveća mrlja u karijeri".

(b92)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije