Scena

Ćira sa Prijom na piću u Frankfurtu

Ćira sa Prijom na piću u Frankfurtu
Foto: Print Screen/Grand | Ćira sa Prijom na piću u Frankfurtu

Frankfurt će večeras biti domaćin spektakularnog koncerta Aleksandre Prijović, koja će, kao i svaki put do sada, svojom energijom i glasom prirediti publici nezaboravno veče.

Pred večerašnji koncert, Prija je imala priliku da se sastane sa kolegom Dejanom Ćirkovićem Ćirom, koji je, prije nego što je krenuo na svoju svirku, svratio da se vidi sa svojom koleginicom.

Nakon što su razmjenili srdačne pozdrave, Aleksandra i Ćira su odlučili da se opuste uz kafu u jednom od najlepših kafića u Frankfurtu.

Oboje su bili sve vrijeme veseli i nasmejani, a s’ obzirom na to da su oboje veoma cijenjeni u muzičkom svijetu, ovaj susret je bio pravi ugođaj za sve prisutne.

Njihovo prijateljsko ćaskanje i zajedničko slikanje oduševilo je fanove i pokazalo da su, pored profesionalnog uspjeha, njihovi međusobni odnosi i podrška jednako važni.

Koncert Aleksandre Prijović u Frankfurtu rasprodat je već nedeljama unazad, što potvrđuje njen izuzetan uspjeh i popularnost, a ovaj susret sa Ćirom svakako dodaje poseban šarm celom događaju.

(GrandTV)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije