Scena

Baka Verica puca od ponosa, otkrila šta je unuk naslijedio od Šerifovića

Baka Verica puca od ponosa, otkrila šta je unuk naslijedio od Šerifovića
Foto: vericaserifovicofficial/Instagram | Baka Verica puca od ponosa, otkrila šta je unuk naslijedio od Šerifovića

Marija Šerifović snimila je novi vlog u kome je otkrila kako su tekle pripreme za iznenađenje koje je priredila povodom rođendana njene majke Verice.

Marija je pokazala svaki dio priprema, do same Veričine reakcije na iznenađenje.

Kako Verica ništa nije znala, Marija je organizovala da je njena prijateljica doveze do mjesta gdje su snimali, a ponosna baka je u razgovoru dok se vozila otkrila da njen unuk Mario ima apsolutni sluh.

Marija je Veričine pjesme pripremala sa najbližim saradnicima, a jedan od saradnika bio je Saša Nikolić, sin Milorada Miće Nikolića koji je za Vericu komponovao sve njene velike hitove, a sa kojom je i nekoliko godina bio u braku.

“Kao poklon za njen rođendan odlučila sam da produžim život Veričinim pesmama. Odabrala sam pesme koje ja volim, a te su pesme toliko teške, da ja ne znam hoću li to moći, kako ću da ih otpevam. Da li će Vera biti zadovoljna i Sašin otac koji nas gleda”, rekla je Marija, prenosi Grand.rs.

Verica nije ni slutila kakvo joj se iznenađenje priprema, pa je u toku vožnje sa Marijinom prijateljicom govorila o unuku Mariu.

“Pre nego što se ugasim samo mi je cilj i želja da samoj sebi kažem vredelo je. I to što sam dosandna, džangrizava, naporna i teška, volim da budem sve kako ja hoću. Za to se živi da kažeš vredeo je sav tvoj trud, želje, mašte i snovi”, rekla je Verica pa spomenula unuka Maria:

“Imam ja sada moje pile i baš me briga. Ja sam njega vadila iz kreveca da spava sa mnom. Ujutru kada otvori oči, kada me pogleda, pa mi se nasmeje. Jao Bože, hoću da umrem od sreće. Ne što slušamo muziku zajedno, nego što pevamo, da vidiš kad mu pustim klarinetistu, on sluša i pre nego što se pesma završi, on krene ‘na na’. Garantujem da ima apsolutni sluh”, navela je ponosna baka.

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije