Scena

Anđelka Prpić otkrila kako je živjela u djetinjstvu

Anđelka Prpić otkrila kako je živjela u djetinjstvu
Foto: Instagram/Printscreen | Anđelka Prpić otkrila kako je živjela u djetinjstvu

Glumica Anđelka Prpić svoju TV karijeru započela je prije više od deceniju, kao voditeljka emisije "48 sati svadba".

Anđelka je, naime, odrasla u Požarevcu, a kako je jednom prilikom ispričala kolege su je savjetovale da ne prihvati projekat "48 sati svadba", kroz koji ju je narod zavolio, jer je "treš".

"Radila sam emisiju '48 sati svadba', i to sam radila jedno leto. Sve kolege koje su me savetovali i želeli mi dobro, svi su bili protiv toga. Rekli su mi da ne prihvatim, u fazonu šta će mi to, to je 'treš'. Međutim, ja sam iz Požarevca, odnosno jednog sela oko Požarevca, sada su svi u Beču kako je to obično bilo u našem kraju. Meni je taj naš mentalitet u DNK, to kako se slave svadbe, običaji, muzika pod šatrom, igranje kola, Moravac, Vlaško. Ja to ne bi imala gde više da pokažem, a znam sve da ih igram", ispričala je Anđelka jednom prilikom, pa je dodala:

"Znam i Moravac, i Vlaško, Užičko, sve. Vlaško kolo je ozbiljan kardio. Na tim svadbama na kojima sam bila kao klinka, jer sam praktično odrasla pod šatorom, sve slike iz detinjstva sa mamom i tatom su mi ispod šatora. Ja sam ih uvek pitala: 'Da li ste me vodili negde drugde, o čemu se radi?' Vodio me tata i na Marakanu, to su neke uspomene koje vučem, da ne kažem traume".

Podsjećamo, glumica se prošle godine po drugi put ostvarila u ulozi majke. Ona je dobila nasljednicu Čarnu sa svojim sadašnjim suprugom. Iz prethodnog braka ima sinu Jakšu.

"A razvod... Razvod je izazovan, međutim, život ide dalje i zapravo su nekako sve te situacije i inspiracija za umetnost, zar ne?", dio je intervjua koji je glumica objavila na svom Instagram profilu, prenosi Telegraf.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije