Scena

Aleksandra Bursać otkrila koju koleginicu nije zvala na svadbu

Aleksandra Bursać otkrila koju koleginicu nije zvala na svadbu
Foto: Printscreen/Grand | Aleksandra Bursać otkrila koju koleginicu nije zvala na svadbu

Aleksandra Bursać prošle nedjelje izgovorila je sudbonosno da svom izabraniku Stevanu Sekuliću sa kojim je uplovila u bračne vode.

Svadbenom veselju prisustvovao je veliki broj prijatelja i kolega koji su uveličali najlepši dan u njihovom životu, međutim postoje i određena imena sa estarde koje se nisu našla na njhovom spisku zvanica.

Nakon skandala sa pesmom „Cipele“, Aleksandra je dobila poziv autora da otpjeva njen dio kada je nastao novi rat na estadi, a ona je otkrila da li je pozvala na vjenčanje.

“Nisam. Nas dve se nikada nismo ni družile, niti smo bile dobre privatno. Ne znam zašto bih je zvala na svadbu”, iskrena je pjevačica koja kaže kako je zvala samo bliske ljude:

“Zvala sam samo ljude sa kojima se družim, sa kojima sam u kontaktu i koji su bili uz mene sve ove godine. Bilo je ljudi koji su nažalost bili spriječeni da dođu, opravdano nisu bili tu”, rekla je Aleksandra.

Novopečeni mladenci otkrili su i kako su se proveli na svom vjenčanju.

“Svi su rekli da je bilo brutalno, a mi kao da nismo bili prisutni. Mi smo imali pali peh, uzeli smo sobu u hotelu u Novom Sadu, zaboravili smo u toj žurbi da odemo po kartice i recepcija se zatvorila, pa smo mi ostali napolju. Praznih koverti nije bilo, bila je jedna koja nije bila potpisana”,  rekli su bračni drugovi.

(GrandTV)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije