Scena

Adel djelimično ogluvjela na lijevo uho, otkrila i zbog čega

Adel djelimično ogluvjela na lijevo uho, otkrila i zbog čega
Foto: Screenshot/Instagram | Adel djelimično ogluvila na lijevo uho, otkrila i zbog čega

Britanska pop pjevačica Adel izjavila je danas da je djelimično izgubila sposobnost da čuje na lijevo uho zbog bakterijske infekcije.

"Imam upalu uha i prilično je loša, nikada ranije nisam to imala. To je najbolnija stvar koju sam ikada imala - boli više od porođaja. To je rijetka bakterija koja se prenosi vodom i veoma je teško liječiti", rekla je Adel tokom svog koncerta u Cezar palati u Las Vegasu, prenosi San.

Navela je i da je nekoliko dana uzimala pogrešne antibiotike, ali da su joj ljekari konačno dali prave.

"Bilo je trenutaka kada sam htjela da jednostavno odsječem uho. Više me ne boli, što je odlično, ali sam malo gluva na lijevo uho", navela je pjevačica.

Britanski list navodi da se Adel zarazila tokom desetodnevnog boravka u Njemačkoj u avgustu.

Adel je takođe na internetu podijelila snimak emotivnog zagrljaja sa koleginicom Selin Dion koju je uočila u publici u Las Vegasu.

Na video snimku koji kruži internetom, Adel izvodi svoju pjesmu "When We Were Young" kada je prišla Dion, koja je sjedila u bočnoj loži.

Dvije pjevačice su zaplakale nakon što su razmijenile nekoliko riječi tokom zagrljaja. U jednom trenutku, Dion je držala Adelino lice u rukama.

Dion je poljubila Adelinu ruku pijre nego što se rastala od nje, a zatim se Adel vratila na binu i nastavila izvođenje pjesme.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije