Ljubav i seks

Ne radite ovo poslije seksa

Ne radite ovo poslije seksa
Foto: Unsplash/Ilustracija | Ne radite ovo poslije seksa

Ove su četiri greške koje nikada ne smijete da pravite poslije seksa.

Sitni gestovi ili navike otkrivaju koliko vam je stalo do osobe koja u tom trenutku leži pored vas.

Ovo ne biste trebali da radite:

Otići do frižidera

Generalno gledano, tome su sklonije žene. Frižider je njihov drugi, ali dosljedan ljubavnik. I to je grijeh koji sebi teže opraštaju jer su većinom posvećene održavanju linije. Trk u kuhinju druga osoba može da doživi kao nedostatak intime i nastavljanje sa ličnim zadovoljstvima nakon što je doživljeno zajedničko zadovoljstvo.

Zapaliti cigaretu

Gotovo identično kao i frižider. Samo što je kod pušenja još naglašenija potreba za nekim ličnim ritualom sa kojim druga osoba nema veze. Lakše je ako je podijelite ili umjesto pušenja sa zamišljenim pogledom u daljinu zagrlite partnera/partnerku stavljajući do znanja da ste jedno za drugo i dalje tu.

Okrenuti se na drugu stranu

Ne postoji jasniji način da pokažete da niste više zainteresovani. Bez obzira na to da li jeste ili niste romantični, nježni, skloni „naivnom“ uživanju u dvoje (maženje, ljubljenje, milovanje) okretanje leđa ukazuje na nedostatk bliskosti i interesa da se ona izgradi. Seks je bio samo epizoda.

Trk po mobilni telefon

Šta se u međuvremenu desilo na mobilnom telefonu, u mom svijetu? Šta sam propustio/propustila? Vrlo slično okretanju leđa samo za nijansu manje hladno i nepristojno, prenose Vijesti.me.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije