Ljubav i seks

Ima 35 godina i zarađuje bogatstvo: Spava i snima se sa penzionerima (FOTO, VIDEO)

Ima 35 godina i zarađuje bogatstvo: Spava i snima se sa penzionerima (FOTO, VIDEO)
Foto: Screenshot/Instagram | Ima 35 godina i zarađuje bogatstvo: Spava i snima se sa penzionerima (FOTO, VIDEO)

Zvijezda platforme za odrasle Tifani (35) iz američke države Viskonsin pohvalila se da je zaradila bogatstvo snimajući sebe kako spava sa penzionerima.

Zvijezda platforme za odrasle Tifani (35) iz američke države Viskonsin pohvalila se da je zaradila bogatstvo snimajući sebe kako spava sa penzionerima.

Tifani otvoreno priznaje da voli da spava sa starijim penzionerima, a podijelila je i svoje savjete kako osvojiti muškarce iz staračkih domova. Sviđa joj se što je "potrebna" starijim muškarcima, s obzirom na to da se neki od njih, kako ona navodi, "nisu imali intimni odnos još od 1999. godine". Smatra da bi svi oni radije bili s njom nego igrali Bingo.

U otvorenom intervjuu za Daily Star, zvijezda platforme za odrasle, pohvalila se da je zaradila bogatstvo tako što je snimala erotske sadržaje sa penzionerima, a kako kaže, ponosna je što je ona jedina koja se za sada toga sjetila.

Udvarala se brojnim starijim muškarcima u domovima za starije i nemoćne, a otkrila je i da postoji jedan siguran način koji uvijek upali, te da oni pristaju da se snimaju s njom.

Njena je tajna u tome da penzionere na koje "baci oko" izvede na večeru i piće, te im ponudi posebnu vrstu njege.

"Najdraže mi je kad ih odvedem na večeru i na taj način se zbližimo. Oni se odmah osjećaju prijatnije, posebno ako kasnije imamo u planu da se bacimo na stvar", otkrila je u intervjuu za Daily Star.

Tifani je ponosna na to što radi, te smatra da donosi željenu promjenu u živote starijih muškaraca.

"Tu sam za njih i imam intimne odnose sa penzionerima kojima je to najpotrebnije - neki od njih nisu radili te stvari još od 1999. godine. A ja, ne samo da im nabacim osmijeh na lice, već im dajem puno više od toga", dodaje ona, a prenosi Telegraf.

Posebno je ponosna na to što joj je jedan stariji gospodin rekao da se zbog nje ponovo osjeća kao mladić. Otkrila je da voli starije muškarce jer ih smatra jednostavnijima i zrelijima.

"Ne smetaju mi muškarci mojih godina, ali postoji razlog zašto volim starije muškarce. Oni su mudriji i što ste stariji, to više shvatate šta je zaista važno u životu. Penzioneri žele avanturu i zabavu, nije ih briga čime se bavim u životu", objašnjava Tifani.

Osim s penzionerima, ova starleta priznaje da takođe voli da se igra pod jorganima i radi prljave stvari s ‘geekovima‘ i ‘zaboravljenim muškarcima‘. Smatra da je to zato što je i sama u djetinjstvu bila napuštena i zaboravljena pa ne želi da se i drugi osjećaju tako.

Pohvalila se da na ovaj način zarađuje 16.000 funti sedmično i da ne planira da skoro ide u penziju. Planira da svoj posao radi isključivo onlajn, a u budućnosti bi željela da postane seksi baka s TikToka.

 

 

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije