Jet set

Selena Gomez: Ne mogu da imam djecu

Selena Gomez: Ne mogu da imam djecu
Foto: Tanjug/AP | Gomez: Ne mogu da imam djecu

Selena Gomez hrabro je izašla u sa izjavom da ne može da ima djecu.

Tridesetdvogodišnja pjevačica i glumica i ranije bila otvorena sa fanovima o svom zdravstvenom stanju, ali ovog puta je objavila da se suočava sa teškom budućnošću.

Selena, koja je stekla slavu na Dizni kanalu, u veoma rijetkom intervjuu je podjelila da se suočila sa bolom kada je u pitanju razmišljanje o deci.

Ranije je pjevačica Back To Iou djelila novosti o borbi protiv lupusa, ali je sada otkrila da zbog svog zdravlja "ne može da nosi sopstvenu djecu".

"Nažalost, ne mogu da nosim svoju djecu. Imam mnogo zdravstvenih problema koji bi doveli moj život i bebu u opasnost. To je bilo nešto zbog čega veoma žalim i nije onako kako sam zamislila da će da bude", izjavila je za oktobarsko izdanje Vaniti Fair Gomezova i dodala:

"S tim sam sad mnogo bolje".

Pjevačica je dodala da se sa druge strane smatra "blagoslovom" što će moći da putem surogat majčinstva ili usvajanja da se ostvari kao majka. Iako joj je sve to veoma bolno, priznaje da mnogo više cijeni žene i bolje razumije sve one koje su u sličnom položaju, a koje se nadaju da će jednog dana postati mame.

"Uzbuđena sam da saznam kako će sve ovo izgledai, ali će biti malo drugačije", prokomentarisala je, prije nego što je dodala:

"Na kraju krajeva, nije me briga. Biće moje, biće moja beba", prenosi ona.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije