Jet set

Željko Samardžić nastupao u Posušju i poručio da honorar daje unesrećenim u poplavama

Željko Samardžić nastupao u Posušju i poručio da honorar daje unesrećenim u poplavama
Foto: Screenoshot/Instagram/Zeljko Samardzic | Željko Samardžić nastupao u Posušju i poručio da honorar daje unesrećenim u poplavama

POSUŠJE - Željko Samardžić nastupao je sinoć u Posušju, a tom prilikom je kazao da je razmišljao da li da odgodi nastup zbog katastrofe koja je zadesila BiH, no, onda je, kako je istakao, odlučio da će sav honorar dati unesrećenima u poplavama koje su zadesile Jablanicu i druge krajeve.

On je na Instagramu podijelio snimak sa nastupa u Posušju, a prije nego što je počeo pjevati, obratio se publici, te istakao da će to biti humanitarni koncert.

"Hvala puno što ste došli u tolikom broju. Meni je zadovoljstvo što se družimo večeras. Iskreno, razmišljao sam juče i danas da li da odgodimo koncert, ali onda sam odlučio da ovo bude humanitarni koncert, tako da ću sav svoj honorar dati unesrećenim ljudima u Jablanici i drugim krajevima", poručio je Samardžić.

Nakon što je pozvao publiku da svi pozovu humanitarni broj, on je poručio i sljedeće: "Naše malo je nekome puno. Odazovite se".

 

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije