Jet set

Vatrena Hrvatica u društvu jedne od najvećih zvijezda (FOTO)

Vatrena Hrvatica u društvu jedne od najvećih zvijezda (FOTO)
Foto: Screenshot/Instagram | Vatrena Hrvatica u društvu jedne od najvećih zvijezda (FOTO)

Najpoznatija hrvatska navijačica Ivana Knol pohvalila se na društvenim mrežama kako pozira s muzičkom divom Šer, koja je napravila muzički spektakl na čuvenoj povratničkoj modnoj reviji Victoria's Secret, održanoj 15. oktobra u Njujorku.

Šer je bila zadužena za muzički dio večeri i spektakla koji je okupio najslavnije ljepotice s modne scene, a atraktivna crnka iskoristila je priliku da se pohvali fotografijom s njom.

"Samo ova ikona me impresionirala", napisala je Ivana Knol na Instagramu uz njihovu zajedničku fotografiju koja je izazvala burne reakcije.

Navijačica je za ovu priliku nosila veoma izazovnu srebrnu haljinu - potpuno providnu, s izraženim dekolteom kako bi pokazala svoj najjači adut. 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ivana Knöll (@knolldoll)

Ovu provokativnu haljinu nosila je u decembru 2023. godine u Las Vegasu.

Vicoria's Secret revija vratila se nakon šest godina pauze, a najpoznatiji donji veš nosile su: Kejt Mos, Tajra Benks, Adrijana Lima, Ešli Grejam, Irina Šajk, sestre Hadid - Bela i Điđi za koje kažu da su "kraljice revije", Kendis Svonpul, Alesandra Ambrosio, Karla Bruni i Barbara Palvin, prenosi Superžena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije