Jet set

Umrla Madonina maćeha, pjevačica je nikada nije prihvatila

Umrla Madonina maćeha, pjevačica je nikada nije prihvatila
Foto: Tanjug/AP | Umrla Madonina maćeha, pjevačica je nikada nije prihvatila

Madonina maćeha Džoan Čikone preminula je u utorak nakon borbe s agresivnim oblikom raka u 81. godini, objavio je Page Six. Na smrtovnici je navedeno da će "neizmjerno nedostajati porodici i prijateljima kojima je uljepšala živote svojim entuzijazmom, radošću i ljubavlju". Madona se još uvijek nije javno oglasila.

Džoan se 1966. godine udala za Madoninog oca, Silvija Tonija Čikonea, te su zajedno odgajali njegovih šestoro djece iz prvog braka s bivšom suprugom. Madonina biološka majka preminula je 1963. godine od raka dojke, kada je pjevačica imala samo pet godina.

Madona i Džoan nisu bile biske. Godine 2002. pjevačica je izjavila kako je njihov odnos bio težak te je priznala da nije prihvatala Džoan dok je odrastala. Takođe je spomenula da je ponekad "patila" zbog "trenutaka haosa" u njihovom domu.

"Moja majka je umrla dok sam bila dijete, što je bilo vrlo teško za mene. Gledajući unazad, mislim da je i njoj bilo teško. Bila sam vrlo vezana za oca i nisam htjela prihvatiti promjenu u svom životu", izjavila je tada.

(Index.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije