Jet set

Tošić se oglasio nakon razvoda od Karleuše

Tošić se oglasio nakon razvoda od Karleuše
Foto: N.N. | Tošić se oglasio nakon razvoda od Karleuše

Papire za sporazumni razvod braka danas je potpisala pjevačica Jelena Karleuša čime je okončan brak s fudbalerom Duškom Tošićem, a nakon toga se oglasio i Tošić, koji je kazao da je sporazum sastavljen na zadovoljstvo svih.

On se oglasio na Instagramu i poručio da se nakon 16. godina braka sporazumno razveo od majke svoje djece, Jelena. 

"Sporazum je sastavljen obostrano i na zadovoljstvo svih, a najviše se odnosilo na budućnost naše djece, što je nama najbitnije. Sva naša zajednička nepokretna imovina, dogovorili smo se da pripadne našim kćerkama Niki i Atini. Takođe, svaka obaveza mene kao oca i muške figure se podrazumijeva. Meni je najbitnija stavka bila da mogu da provodim vrijeme sa našom djecom kad god poželim i kad god sam u prilici", napisao je Tošić.

Kako je dodao, "što se tiče mog i Jeleninog odnosa, normalno je kada se razvod dešava da postoje ljutnje i varnice, ali ja se nadam da će i to prestati jednog dana".

 

"Smatram da je Jelena dobra majka i dobar drug i volio bih da ostanemo prijatelji i imamo dobar odnos zbog naše djece. Jeleni želim sve najbolje i uvijek ću biti tu za majku svoje djece kao i za svoju djecu. Sve ružne stvari treba da ostanu iza nas i da jedino naša djeca budu centar našeg svijeta kao što jesu",  napisao je Tošić.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije