Jet set

Tejlor Svift donirala pet miliona dolara za žrtve uragana na Floridi

Tejlor Svift donirala pet miliona dolara za žrtve uragana na Floridi
Foto: Tanjug / AP | Tejlor Svift donirala pet miliona dolara za žrtve uragana na Floridi

Tejlor Svift donirala je pet miliona dolara za pomoć područjima pogođenima uraganima Helene i Milton.

"Nevjerovatno smo zahvalni Tejlor Svift na velikodušnoj donaciji od pet miliona dolara", napisala je izvršna direktorica organizacije "Feeding America Claire Babineaux-Fontenot" na Instagramu.

"Ovaj će doprinos pomoći obnovi i oporavku zajednica, obezbjeđujući osnovnu hranu, čistu vodu i zalihe ljudima pogođenim ovim razornim olujama", dodala je.

"Hvala ti, Tejlor, što stojiš uz nas i što pomažeš zajednicama u potrebi", poručila je.

Nije prvi put da donira

Ovo nije prvi put da, odnedavno najbogatija muzičarka svijeta, donira novac za pomoć. Tokom turneje Eras, u gradovima u kojima je nastupala, redovno je donirala lokalnim kuhinjama i organizacijama koje pomažu onima slabijeg finansijskog stanja.

Tako je 2016. godine donirala pogođenima poplavama u Louisiani, 2017. donirala je novac za pogođene uraganom Harvey, a 2020. donirala je milion dolara za pomoć pogođenima tornadima koji su uništili domove i ubili najmanje 24 osobe u Tennesseeju, gdje je ona započela karijeru.

Takođe, 2023. godine donaciju je ponovila u istoj saveznoj državi nakon novih razornih tornada. Podsjećamo, Svift je službeno postala najbogatija samoostvarena muzičarka na svijetu s procijenjenom neto vrijednošću od 1.6 milijardi dolara, prenosi Index.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije