Jet set

Tajna mladolikog izgleda Anice Dobre krije se u jednostavnom napitku

Tajna mladolikog izgleda Anice Dobre krije se u jednostavnom napitku
Foto: Arhiva | Tajna mladolikog izgleda Anice Dobre krije se u jednostavnom napitku

Čini se da je tajna mladolikog izgleda Anice Dobre u ovom napitku.

Ono što je sigurno, ako ništa drugo, je da su benefiti za zdravlje veliki.

Anica Dobra (61), jedna od najomiljenijih dama srpske filmske i pozorišne scene, godinama osvaja svojom prirodnom ljepotom i vječito mladelačkim izgledom. Bez obzira na godine, Anica uvek zrači svježinom, ostavljajući mnoge da se pitaju kako joj to polazi za rukom?

Odgovor na ovo pitanje djelimično se krije u njenoj jednostavnoj, ali efikasnoj rutini, koja uključuje čaj od đumbira, napitak koji je dio njenog svakodnevnog života, posebno tokom napornih snimanja.

"Pet puta godišnje pijem čaj od svežeg đumbira, a kada snimam, on je obavezan svakog dana. U veliki termos ubacim malo limuna ili meda, i u svakom trenutku je pored mene. Obično 'sabijem' dve litre," podjelila je Anica, otkrivši dio svog recepta koji ona smatra da joj donosi vitalnost i energiju, kako prenosi portal "Žena".

Iako je navodno ovaj čaj njen prirodni izvor mladosti, blagodeti po pitanju zdravlja kod ovog moćnog napitka nisu novost. Čaj od đumbira viekovima je poznat po svojim ljekovitim svojstvima.

Ne samo da pomaže u očuvanju zdravlja, već i doprinosi lepoti, što je kozmetička industrija prepoznala i počela da koristi u brojnim proizvodima.

Đumbir je odličan za poboljšanje cirkulacije, smirivanje upala, ali i za sprečavanje krvnih ugrušaka i delotvoran je lijek protiv migrene i gripa.

U Aničinom slučaju, kako se čini, ovaj čaj nije samo napitak, već saveznik u održavanju zdravlja i spoljašnjeg izgleda .

Kao što njeno prezime sugeriše, Anica zaista postaje sve bolja s vremenom, i to kako se navodi, zahvaljujući jednostavnim, ali moćnim navikama poput čaja od đumbira.

Ako smatrate da i vama možda pomogne ovaj čaj, što da ga ne isprobate. Benefita ima za zdravlje sigurno, ako ništa drugo, prenosi Pink.rs.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije