Jet set

Svi ga pamte kao Piškorića: Evo kako danas izgleda glumac iz Bibinog svijeta (FOTO)

Svi ga pamte kao Piškorića: Evo kako danas izgleda glumac iz Bibinog svijeta (FOTO)
Foto: Screenshot/Youtube | Svi ga pamte kao Piškorića: Evo kako danas izgleda glumac iz Bibinog svijeta (FOTO)

Mali ekrani širom regiona prije više od 10 godina bili su velikim dijelom ‘okupirani’ jednom serijom.

Ko god je pratio program neizbježno je naletio na barem jednu epizodu ‘Bibinog svijeta’, serije koja je od samog početka ušla u srca gledalaca. Avanture temperamentne blagajnice Bibe velikom broju su bile neizostavan dio programa.

Uloga Bibe Fruk pripala je hrvatskoj glumici Ani Begić Tahiri, koja je i danas istaknuto glumačko ime. Osim nje posebno zapamćen ostao je i njen poslodavac, šef dućana Janko Piškorić. Njega je utjelovio Željko Duvnjak, glumac koji se u posljednje vrijeme rijetko pojavljuje u javnosti te koji danas slavi svoj 61. rođendan.

Osim u ‘Bibinom svijetu’, Duvnjak je kroz godine ostvario i brojne druge zapažene uloge. Na popisu se između ostalog nalaze ‘Zabranjena ljubav’, ‘Smogovci’, ‘Zauvijek susjedi’, ‘Ponos Ratkajevih’, ‘Naša mala klinika’, ‘Bitange i princeze’, ‘Larin izbor’, ‘Lud, zbunjen, normalan’, ‘Stipe u gostima’, ‘Kud puklo da puklo’ te ‘Crno-bijeli svijet’.

Ovih dana njegovo ime nije često spominjano u medijima. Rijetko ga se može i vidjeti na nekom događaju, no internetom kruže fotografije iz 2019. godine kada se održavala zabava povodom zadnje klape serije ‘Ko te šiša’. Duvnjak je u njoj imao jednu od glavnih uloga, a sa fotografije je vidljivo i koliko se promijenio od Bibinog svijeta.

Zanimljivo, najočiglednija promjena je na njegovoj kosi. Dok je kao Piškorić bio poznat po lagano valovitoj kraćoj crnoj kosi, ovih dana glumcu se kosa prorijedila te je većinom sijeda. Crte lica su pak ostale gotovo u potpunosti iste, čime je Duvnjak dospio na ‘popis’ glumaca kojima godine ne umanjuju prepoznatljiv izgled.

Osim u serijama, glumac je tikom karijere svojim specifičnim glasom sinkronizovao i brojne animirane filmove. O njegovom privatnom životu, pak, nema toliko informacija. Poznat je navodno kao čovjek sa jakim porodičnim vrijednostima koji najviše uživa u vremenu provedenom sa najmilijima, u čijem će uskom krugu vjerojatno proslaviti i rođendan, prenosi Dnevno.hr.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije