Jet set

Supruga Sergeja Trifunovića prvi put u javnosti nakon incidenta

Supruga Sergeja Trifunovića prvi put u javnosti nakon incidenta
Foto: Instagram / Printscreen | Supruga Sergeja Trifunovića prvi put u javnosti nakon incidenta

Glumac Sergej Trifunović je prije svega dva dana prijavio suprugu Isidoru Minjanović za nasilje u porodici.

Nadležni organi su odmah reagovali, a njoj je naložena hitna deportacija iz Beograda, s obzirom da u Srbiji boravi ilegalno.

Pripadnici sedme sile uhvatili su Isidoru koja je došla u zajednički stan, a prije toga je glumac hitro napustio stan sa psom.

Ona je bila u opuštenoj varijanti, s kačketom na glavi i naočarima preko cijelog lica, te je tako pokušala da se sakrije od znatiželjnih pogleda prisutnih.

Kako navode mediji nezvanično, razlog svađe je taj što Isidora navodno više ne može da trpi njegovo ponašanje i probleme koje joj stvara od kad su se vjenčali, te je svaki čas u medijima zbog nekog skandala. Do najnovije svađe je došlo zbog toga što je ona poludjela kada se njegovo ime ponovo našlo u medijima povodom organizacije koncerta u čast Bore Čorbe, u čemu je trebalo Sergej direktno da učestvuje.

Haos je inače nastao kad se on vratio sa promocije Sajsi MC a koja je održana sinoć na istom mjestu gdje će on praviti koncert Bori u čast, a prije toga joj nije rekao gdje ide, niti joj se javljao na telefon. Trifunović joj je navodno onda rekao da želi razvod, pa je tad nastao haos.

On je na promociji Sajsi MC bio nervozan, a došao je sa svojim psom.

Podsjetimo, poslije incidenta utvrđeno je da Isidora u Srbiji boravi praktično ilegalno, s obzirom na to da je državljanka Hrvatske, te je protiv nje podnijeta prekršajna prijava na osnovu Zakona o strancima, naveo je izvor, a prenosi "24Sedam".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije