Jet set

Šta radi Bred Pit dok ga se jedno po jedno dijete odriče

Šta radi Bred Pit dok ga se jedno po jedno dijete odriče
Foto: Tanjug/AP | Šta radi Bred Pit dok ga se jedno po jedno dijete odriče

Glumac Bred Pit krenuo je u avanturu s motociklom po Islandu, samo nekoliko nedjelja nakon što je njegov sin Paks imao saobraćajnu nezgodu s električnim biciklom zbog kog je završio u bolnici, prenosi TMZ.

Kao što je poznato, usvojeni sin Pita i glumice Anđeline Džoli udario je svom snagom u zaustavljeni automobil.

S obzirom na to da Paks nije nosio kacigu, te je zadobio manja krvarenja u mozgu, nakratko je hospitalizovan. Izvori su tvrdili da je glumac bio jako zabrinut za svog sina i da je htio da stupi s njim u kontakt, ali da nije uspio.

Pit sada ljetuje na Islandu, a na fotografijama koje kruže društvenim mrežama vidi se kako holivudska zvijezda stavlja kacigu, sjeda na motor i odlazi s parkinga. Glumac se vozio gradom u pratnji još nekoliko motociklista, ali nije poznato gdje su se zaputili, prenosi Kurir.

Podsjetimo, Bred Pit je u posljednje vrijeme naročito u fokusu javnosti jer se djeca koju ima iz braka s Anđelinom Džoli odriču njegovog prezimena čim se opunoljete.

Posljednja u nizu koja je to učinila je Šajlo, koja je biološka kćerka Breda Pita i Anđeline Džoli.

Koliko je poznato, niko od djece Anđeline Džoli i Breda Pita - Medoks (22) Paks (20), Zahara (19), Šajlo (18), i Knoks i Vivijen (16) - više nije blizak sa ocem, a prezime Pit odbacile su i Zahara i Vivijen.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije