Jet set

Saša Milošević Mare otkrio detalje iz privatnog života (FOTO)

Saša Milošević Mare otkrio detalje iz privatnog života (FOTO)
Foto: Screenshot | Saša Milošević Mare otkrio detalje iz privatnog života (FOTO)

Kompozitor i član žirija "Nikad nije kasno", Saša Milošević Mare rijetko govori o svom privatnom životu, a jednom prilikom progovorio je o svojoj porodici.

Naime, on je danas u srećnom braku sa 14 godina mlađom pjevačicom Ksenijom Milošević, dok je prije nje bio u braku iz kojeg je dobio dvojicu sinova.

Saša je otkrio i kako je upoznao sadašnju suprugu.

“Sa prvom suprugom sam ostao u korektnim odnosima, što je i normalno s obzirom na to da smo roditelji dva sina. Kseniju sam upoznao nakon Evrosonga, a taj period se poklapa sa krajem mog emotivnog života sa bivšom suprugom. Krenuli smo bojažljivo i možda čak neambiciozno u prvom trenutku ne zbog nedostatka emocija već zato što sam ja iza sebe imao jedno pakovanje koje nosim manje ili više uspešno”, započeo je Mare, pa dodao:

“Ona je mlađa od mene i to je prosto trebalo progutati i usaglasiti, ali hvala Bogu sve se sredilo zahavljujući ljubavi i razumevanju. Danas imamo sjajnu komunikaciju, moji klinci obožavaju Kseniju, a i ona njih. Sjajno provodimo slobodno vreme zajedno”.

On priznaje da nije strog otac, te da sa sinovima nije često jer ne žive zajedno, prenosi Blic pisanje Granda.

“Moram da kažem da zaista nisam strog otac. Od svojih dečaka uvek zahtevam malo više ozbiljnosti i ukazujem im na neke njihove vrline. Stalno ih podsećam koliko su pametni i talentovani, mislim da je to najbolji način da se motivišu deca i da se priča nešto što je dobro, a vezano je za njih”, istakao je kompozitor i dodao:

“Ne mogu uvek da doprem do njih jer ne živimo zajedno, to je nešto što nam nedostaje”.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije