Jet set

Sara Džesika Parker donijela tešku odluku nakon 10 godina uspješnog poslovanja

Sara Džesika Parker donijela tešku odluku nakon 10 godina uspješnog poslovanja
Foto: Instagram / Printscreen | Sara Džesika Parker donijela tešku odluku nakon 10 godina uspješnog poslovanja

​Ikonične, šarene visoke potpetice Sare Džesike Parker brenda SJP sada prestaju sa prodajom u svim prodavnicama. Stil Keri Bredšo, glavne akterke serije "Seks i grad" bio je inspiracija za proizvodnju ovih cipela, ali to sada prestaje.

Mediji još uvijek ne znaju koji je tačan razlog ovoj odluci. Keri je najviše nosila cipele brenda Manolo Blahnik. Vjeruje se da je smrt Džordža Malekmusa 2021. godine, ko-kreatora SJP linije i ranijeg mentora kuće Manolo Blahnik možda odigrala ulogu u tome.

SJP linija brenda koja uključuje sjajne štikle i kožne Meri Džejn sa niskim potpeticama, predstavljeni su kao proizvodi vintage brenda pod nazivom „Vojvotkinja Gardini“. Njih možete vidjeti i u nastavcima serije „Seks i grad“ i u „I tek tako“.

Obustava rada brenda će zvanično biti 25. avgusta kada se zatvara glavna prodavnica u Njujorku. Do tog datuma, modeli cipela će biti dostupni sa 25% popusta, iako su cipele i dalje preko 400 dolara. Onlajn prodavnica će ipak ostati aktivna, kako bi zainteresovani mogli da nastave sa kupovinom.

U svakom slučaju, to što je ukinuta linija cipela Sare Džesike Parker, ne znači i njenu propast ili bankrot.

Glumica ima pune ruke posla snimajući treću sezone serije „I tek tako“. A osim toga, bavi se i svojim vinima Invivo X i ima sopstvenu liniju parfema Lovely.

Razlog zbog koga je došlo do ovoga još uvijek ostaje nepoznat. Ipak, možda linija u nekom momentu nastavi sa radom kada glumica bude imala manje obaveza i više želje i kreativnosti za bavljenje sa pomenutim brendom, prenosi "CDM".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije