Jet set

Rita Ora u suzama, nije mogla otpjevati pjesmu koju je snimila sa Pejnom (VIDEO)

Rita Ora u suzama, nije mogla otpjevati pjesmu koju je snimila sa Pejnom (VIDEO)
Foto: Tanjug/AP | Rita Ora u suzama, nije mogla otpjevati pjesmu koju je snimila sa Pejnom (VIDEO)

Rita Ora nastupala je u Japanu, a prilikom izvođenja pjesme koju je snimila s Liamom Pejnom, završila je u suzama i nije mogla pjevati.

Pjevačica je nastupala nakon vijesti da je Pejn preminuo, a zajedno s njim snimila je duet za film "Fifty Shades Freed".

"Ne mogu ovo sada pjevati", rekla je Ora tokom nastupa o pjesmi "For You" dok je u pozadini prikazana fotografija nje i Liama.

Pjevačica se prije toga oglasila na društvenim mrežama kako bi se oprostila od pjevača.

"Uništena sam. Imao je najljubazniju dušu, nikada ga neću zaboraviti. Toliko sam voljela raditi s njim – bilo je pravo zadovoljstvo biti na sceni i van nje. Ova tragična vijest slama mi srce. Šaljem svu svoju ljubav i molitve njegovoj porodici i najmilijima. Naša pjesma 'For You' sada za mene poprima potpuno novo značenje. Počivaj u miru", napisala je Ora. Podsjećamo, Pejn je umro u Buenos Airesu nakon što je pao s balkona s trećeg sprata hotela. Prema preliminarnom izvještaju o obdukciji lokalnog javnog tužilaštva, Pejn je umro od "višestruke traume" i "unutrašnjeg i vanjskog krvarenja" kao posljedica pada.

Tužilaštvo je saopštilo da se incident istražuje kao "sumnjiva smrt", iako se čini da je muzičar bio sam u trenutku pada, prenosi Klix.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije