Jet set

Prvi muž Dženifer Lopez: "Neka proba da bude solo 12 mjeseci, a da se ne uda"

Prvi muž Dženifer Lopez: "Neka proba da bude solo 12 mjeseci, a da se ne uda"
Foto: Twitter / Printscreen | Prvi muž Dženifer Lopez: "Neka proba da bude solo 12 mjeseci, a da se ne uda"

Trenutno je jedna od najpopularnijih tema razvod glumačko-pjevačkog para Dženifer Lopez i Bena Afleka. Svako malo, novi i poprilično neočekivani detalji o njihovoj ljubavi, trenutnom statusu i ranijim situacijama koje su se dešavale, isplivaju na površinu.

Međutim, prvi muž svjetske zvijezde Džej Lo, u intervjuu je otkrio kako mu je bilo sa Dženifer u braku, ali je vrlo oštar savjet uputio bivšoj dragoj, dok prolazi kroz razvod.

Ohani Noa i Dženifer Lopez razveli su se 1998. godine nakon manje od godinu dana braka. U nedavnom intervjuu, glumac Ohani, poručio je svojoj bivšoj ženi da "proba da bude solo neko vrijeme" i "uzme 12 mjeseci slobodno" od viđanja sa bilo kim, a po mogućstvu da, ako nekog nađe, "proba da se ne uda".

Takođe, Ohani je dao savjet da svoju novu ljubav, ako je nađe, drži u privatnosti i da je to bolje za nju trenutno, barem dok se ne smiri trenutna bura oko razvoda sa Benom.

Nakon što je rekao ovo u intervjuu za "DailyMail", Noa je jasno naveo da nema nikakvu namjeru da se vraća staroj ljubavi, što je možda i dovoljno da se stavi tačka na priče da se Dženifer viđala sa njim nakon objave da se razvodi od Bena.

“Kada si sa nekim, moraš da provodiš sa njim kvalitetno vrijeme, a ne da razmišljaš o tome da budete stalno pred kamerama i viđeni. Morate biti svoji, da biste sebe pronašli”, nastavio je Ohani, što je možda potencijalno i potvrdio priče da Dženifer na neki način "pati" od pažnje, ali i priče da je nekada plaćala paparace da je slikaju po gradu, u šetnjama i prate kada izlazi iz kuće.

Već sljedeći dan nakon ovog intervjua, Dženifer je viđena sa Aflekom, kako odlazi u restoran u hotelu na Beverli Hilsu, u kom su navodno "pali" poljupci dok su im deca sedela za susednim stolom.

“Moje iskustvo što se tiče braka sa Dženifer, imali bismo svađe u kolima, a 20 minuta kasnije bismo sedeli i pravili se da je sve okej”, rekao je Ohani i dodao:

“No, možete se pretvarati samo toliko. Kad kao par prolazimo kroz pakao, a izlazimo kao par, i ja sam bio loše raspoložen. Zato što sam znao iznutra da nismo dobro. Mrzeo sam da idem na crvene tepihe”, otkrio je on, nakon što su rekli da je Aflek često iz automobila izlazio neraspoložen.

Međutim, za Dženifer je rekao da uživa u pažnji medija i da je to činila i dok su oni bili zajedno, zbog čega joj je jednom rekao da mora da bude "privatnija" i da ne može da bude prisutna u vezi, ako želi da je stalno neko slika i prati.

(Telegraf.rs)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije