Jet set

Procurila fotka Indi i Zorana Marjanovića: On ušao u vodu, ona podigla noge (FOTO)

Procurila fotka Indi i Zorana Marjanovića: On ušao u vodu, ona podigla noge (FOTO)
Foto: Screenshot/Instagram | Procurila fotka Indi i Zorana Marjanovića; On ušao u vodu, ona podigla noge (FOTO)

Indi Aradinović i Zoran Marjanović se ne razdvajaju.

Vijest o njihovoj vezi iznenadila je mnoge, a pjevačica je sad prvi put na društvenim mrežama podijelila kako uživa sa njim.

Brojanica i njena noga na njegovim grudima bili su u prvom planu, dok je Indi pokazala i jednu fotografiju na kojoj drži čašu u ruci.

Zoran je prije par dana rekao da mu je Indi "prirasla srcu" i da je "ponosan na nju", dok ona navodi da je njega "lako voleti".

Iako je vijest o njihovoj vezi mnoge iznenadila, njihovo poznanstvo staro je godinama, a čak je i majka Zorana Marjanovića, Zorica, navodno u policiji ispričala kako je upravo Indi bila razlog česte svađe Zorana i njegove pokojne supruge Jelene Marjanović.

Inače, kako se saznaje od izvora bliskog pjevačici, Indina majka, Florija Aradinović, nikako ne podržava vezu sa Zoranom.

"Njena majka je u šoku. Umalo je šlog nije strefio kada je čula da su zajedno. Nikada neće podržati njenu vezu sa Zoranom", rekao je izvor blizak porodici Aradinović za medije i nastavio:

"Danima je pričala sa njom, pokušavala je da je ubedi da raskinu, ali ne vredi. Indi se zaljubila i ne čuje šta joj se govori. Ne želi da posluša najbliže, i kako je rekla, ne planira da raskine vezu sa Zoranom".

Podsjetimo, Indira Aradinović Indi predložena je bila za svjedoka na suđenju Zoranu Marjanoviću za ubistvo njegove supruge Jelene Marjanović, o kojem godinama bruji javnost, prenosi Blic.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije