Jet set

Princeza Kejt otkrila koja je Vilijamova navika najviše nervira

Princeza Kejt otkrila koja je Vilijamova navika najviše nervira
Foto: Tanjug / AP | Princeza Kejt otkrila koja je Vilijamova navika najviše nervira

Iako na fotografijama često izgledaju kao savršeni par i princ Vilijam ima navike koje živciraju Kejt. Njegova ''mana'' vezana je uz hranu koju često i naručuju, a to je radila i kraljica Elizabeta.

Uz pojam kraljevske porodice najčešće se vežu odmjerenost, smirenost i galantnost. Rijetko ih možemo vidjeti u opuštenom izdanju, izvan protokola koji im diktiraju život.

Ali u odnosu princa Vilijama i supruge Kejt Midlton postoje i sitnice s kojima se i običan puk može povezati. Princ ima naviku koja posebno nervira Kejt, a o tome je govorila 2018. tokom posjete Kipru, piše The Mirror.

Tada su posjetili američku bazu u kojoj su smješteni vojnici koji su praznike provodili daleko od porodica. Dok su bili u prostoriji za odmor, Vilijam je u šali rekao Kejt:

"Pazi da pizza ne bude na kauču".

Ona ga je pogledala i odgovorila mu:

"Ti si taj koji je stalno ostavlja na kauču. Prava si noćna mora!".

Kraljevski par često voli uživati u hrani koju naruče. Kejt je 2017. priznala da najviše voli jesti hranu s karijem. Hranu najčešće sami pokupe.

I dok Kejt voli ljutu hranu, Vilijam ne dijeli istu ljubav prema tome. On je 2020. u razgovoru s bivšim fudbalerom Piterom Kraučom ispričao da voli jesti piletinu, ali tu je i neizostavna pizza.

Pokojna kraljica Elizabeta je znala poslati sluge po vječni britanski klasik - krompiriće i ribu, prenosi Showbuzz.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije