Jet set

Pjevačica otkrila kako je zaradila 500.000 evra za stan

Pjevačica otkrila kako je zaradila 500.000 evra za stan
Foto: Screenshot/Instagram | Pjevačica otkrila kako je zaradila 500.000 evra za stan

Aleksandra Mladenović javnosti je postala poznata u muzičkom takmičenju "Zvezde Granda".

Nakon brojnih hitova koje je snimila, danas važi za jednu od uspješnijih pjevačica, a kako tvrdi vrijedan rad i upornost su se isplatili.

Nija tajna da je ona pazarila stan od pola miliona evra u Beogradu, a sada je otkrila kako je uspjela da zaradi toliko novac.

"Juče sam na nastup putovala 12 sati i isto toliko se vraćala sa nastupa. Menjala sam dva aviona. Mislim da sam zaslužila koliko sam se mučila i koliko se mučim i radim da sebi priuštim jedan stan. Do ovakvog stana se stiče velikim radom i ulaganjem. Sve sam stekla sama i na to sam ponosna",  rekla je Mladenovićeva.

Aleksandra uživa u srećnoj vezi sa Darkom Dobričaninom sa kojim upravo u tom stanu često popije svoju jutarnju kafu.

"Najvažnije je da sam osetila mir sa njim što je za početak više nego dovoljno. Familija je prvi put prezadovoljna mojim izborom, a i ja sam zadovoljna. To je najbitnije",  rekla je pjevačica u "Premijeri“.

Podsjetimo, iako je poznato da je u vezi sa Darkom Dobričaninom, Aleksandra je nedavno na svom nastupu doživjela jedno iznenađenje. Njoj je, naime, prišao momak sa prstenom i zaprosio ju je.

Nažalost po njega, Aleksandra je morala da ga odbije.

"Ne, zauzeta sam",  odgovorila je Aleksandra koja je potom podijelila snimak na svom nalogu, pa dodala "Propala veridba", prenosi 24Sedam.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije