Jet set

Pamela Anderson postavlja nove trendove, prošetala crvenim tepihom bez trunke šminke (FOTO)

Pamela Anderson postavlja nove trendove, prošetala crvenim tepihom bez trunke šminke (FOTO)
Foto: Tanjug/AP | Pamela Anderson postavlja nove trendove, prošetala crvenim tepihom bez trunke šminke (FOTO)

Nekadašnji seks-simbol, glumica Pamela Anderson, posljednjih mjeseci sve više ostavlja bez teksta promovišući potpuno prirodan izgled i pokazujući sve svoje nedostatke na licu.

Jedna je od rijetkih koja se usuđuje na ovakvo "razotkrivanje", naročito na crvenom tepihu, kao na primer na gala okupljanju slavnih zvijezda u organizaciji Muzeja američke filmske industrije.

Pamela Anderson je ponovo pokazala svoj jedinstveni stil: jednostavnost, elganciju i prirodnost.

Učinila je to u dugoj, crnoj svečanoj haljini jednostavnog kroja, bez ikakvih suvišnih detalja koji bi privlačili pažnju.

Tanjug/AP
Tanjug/AP

Iako malo šireg kroja, haljina savršeno ističe figuru slavne glumice, a detalji su minimalistički - u ruci crna torbica i od obuće klasične crne cipele bez vrtoglave potpetice.

Ipak, najveće iznenađenje bilo je što se i ovog puta pojavila bez trunke šminke, ali zaista. Bez prevare, bez minimalnog uljepšavanja, bez ičega na licu. I dala je do znanja da se u svojoj koži osjeća zaista sjajno.

Tanjug/AP
Tanjug/AP

Ovim je dala primjer svim ženama i poslala im poruku da prihvate svoje godine i izgled, bez obzira na nametnute moderne standarde ili druge okolnosti, prenosi Superžena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije