Jet set

Oglasili se članovi benda One Direction nakon smrti pjevača

Oglasili se članovi benda One Direction nakon smrti pjevača
Foto: Tanjug/AP | Oglasili se članovi benda One Direction nakon smrti pjevača

Nakon smrti pjevača Liama Pejna, članovi nekadašnjeg britanskog benda One Direction obratili su se u zajedničkoj objavi.

Naime, nakon što je vijest o smrti 31-godišnjeg pjevača juče šokirala sve koji su ga poznavali, članovi nekadašnjeg boy benda s kojima se Liam Pejn proslavio, oprostili su se u zajedničkoj objavi putem Instagrama.

"U potpunosti smo shrvani viješću o Liamovoj smrti. S vremenom, kada budemo mogli, reći ćemo više. Sad ćemo uzeti malo vremena da tugujemo i prebolimo gubitak našeg brata, kojeg smo neizmjerno voljeli. Sjećanja na njega će zauvijek biti dragocjena. Naše misli su s njegovom porodicom prijateljima i fanovima koji su ga, poput nas, voljeli. Nedostajat će nam jako. Volimo te, Liame", napisali su.

Screenshot/Instagram
Screenshot/Instagram

Podsjećamo, Liam Pejn tragično je preminuo juče nakon pada s balkona hotela u Argentini. Šef hitne službe u Buenos Airesu otkrio je da je pjevač preminuo zbog višestrukih povreda, uključujući frakturu lobanje.

Britanski pjevač stekao je svjetsku slavu kao dio petočlanog dječačkog benda One Direction, kojeg su zajedno s njim činili i Heri Stajls, Zejn Malik, Nial Horan i Luis Tomlinson. Pejn je prvi put bio na audiciji za "The X Factor" 2008. godine sa 14 godina, prenosi Klix.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije