Jet set

O modnoj kombinaciji poznate manekenke priča se danima (FOTO)

O modnoj kombinaciji poznate manekenke priča se danima (FOTO)
Foto: Tanjug/AP | O modnoj kombinaciji poznate manekenke priča se danima (FOTO)

Nakon što je prošetala pistom na Victoria's Secret modnoj reviji, brazilska manekenka Alesandra Ambrosio za afterparty birala je izdanje o kojem se priča i danima nakon ovog događaja.

Pojavivši se na afterpartyju u Njujorku, Ambrosio se nije ustručavala da pokaže svoje tijelo u 'goloj' "Dolce & Gabbana" haljini.

Crna haljina je imala duboki dekolte, dok je prozirni korzet naglašen krojem. Ispod prozirne haljine, Ambrosio je nosila crni čipkasti grudnjak i gaćice.

Manekenka je nastavila da dodaje više glamura potpuno crnom ansamblu sa krznenom jaknom, koju je prebacila preko ramena. 

43-godišnjakinja je upotpunila izgled crnim štiklama s remenima. Osim toga, birala je i naušnice brenda "Dolce & Gabbana", a kosu je oblikovala u jednostavne talase.

 

Društvenim mrežama i dva dana nakon revije dijele se njene fotografije, uz divljenje njenom izgledu i poruke da samo ona može iznijeti ovakav komad odjeće.

Ranije tog dana, Ambrosio je prošetala Victoria's Secret pistom u crnom čipkanom bodiju, sa zlatnim krilima. Uoči emisije za WWD je rekla da je uzbuđena što se vraća.

 

Nakon događaja, Ambrosio se također oglasila na svom Instagramu i podijelila niz fotografija sa događaja, prenosi Klix.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije