Jet set

Novi uslov za princa Harija ako želi povratak u porodicu

Novi uslov za princa Harija ako želi povratak u porodicu
Foto: Tanjug/AP/Arhiva | Novi uslov za princa Harija ako želi povratak u porodicu

Sve više se piše o povratku princa Harija u kraljevsku porodicu, a sada The Mirror piše o još jednom stanju koje se čini osnovnim.

Naime, poznato je da Hari i Vilijam nisu u dobrim odnosima otkako  je Hari napustio svoje dužnosti i otkrio "prljav veš" svog brata, oca i cjelokupnu kraljevsku porodicu u svojoj knjizi "Spare".

Stoga se sada navodi da bi princ Hari bi trebalo da se prvi izvini svom bratu, princu Vilijamu, kako bi se pomirili.

Kraljevski stručnjak Ričard Ficvilijams rekao je da je princ Hari propustio još jednu porodičnu priliku prošle nedjelje, kada je njegov brat Vilijam napunio 42 godine.

Ficvilijams takođe navodi da bi Harijevi sljedeći koraci ka Vilijamu mogli da budu presudni zbog trenutne zdravstvene situacije njihovog oca i Vilijamove supruge.

"Mislim da je potpuno jasno da je svaki raskol nepoželjan, a kada su još i pojedinci koji su u njemu uključeni bolesni, to ga čini još nepoželjnijim", rekao je kraljevski stručnjak i dodao da bi Harijev najbolji sljedeći korak bio da kaže nešto lijepo o članovima kraljevske porodice u javnosti.

Iako obje strane moraju da prihvate sopstvenu grešku, Ficviljams smatra da je na Hariju da se prvi izvini jer je on i započeo svađu sa porodicom. Naravno, ako bi se to desilo, ponovo bi duže vrijeme moralo da se gradi međusobno povjerenje.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije