Jet set

Novak je prije Jelene ljubio fatalnu Lidiju (FOTO, VIDEO)

Novak je prije Jelene ljubio fatalnu Lidiju (FOTO, VIDEO)
Foto: Screenshot/Instagram | Novak je prije Jelene ljubio fatalnu Lidiju (FOTO, VIDEO)

Život najboljeg tenisera u istoriji Novaka Đokovića već je dugo u centru pažnje.

Svaki njegov pokret, potez, izlet ili odluka pod velom je "ekskluzivnosti", a kako i ne bi. Uz to, nema ih trenutno puno takvih na ovom području.

O njegovom ljubavnom životu više se zna otkako se 2014. oženio dugogodišnjom djevojkom Jelenom Ristić. No, do prije nekoliko godina mnogi nisu znali što se događa u privatnom životu srpskog tenisera. Tačnije, jeste li znali da je bio u emotivnoj vezi s još jednom atraktivnom damom?

Najbolji teniser svih vremena vrlo je porodičan čovjek, ima sina Stefana i kćerku Taru, ali poput mnogih sportista u mladim danima povezivalo ga se s brojnim ljepoticama.

Jedna od onih koja mu je uspjela ukrasti srce je i Lidija Popović. Voljela ga je zapravo kada mnogi nisu ni znali ko je Novak, tačnije, prije nego što je postao popularan i najbolji na svijetu u "bijelom sportu", a o Novakovoj karijeri odlučila je i ljubav. Nedugo nakon prekida s Lidijom, Novak je započeo vezu s Jelenom, koja mu je danas supruga.

Međutim, i Lidija Popović danas je dio javne scene. Poznata je DJ-ka, nastupa pod imenom Lady Lee i ima skoro dva i po miliona pratilaca na društvenoj mreži Instagram. Prije dvije godine Lady Lee imala je više od 80 inostranih nastupa, uglavnom u Aziji, a na jednom je navodno zaradila i do 30.000 evra.

Takođe, Lidija ima vrlo atraktivan nadimak s obzirom na to da je zovu i "srpska J-Lo", a u jednom od intervjua otkrila je u kakvom je odnosu bila s Đokovićem.

“Nole je tokom naše veze uvek bio pažljiv i nasmejan, ali tada nije imao obaveza koje danas ima. Sada nosi veliki teret na svojim leđima kao poznati čovek u svetu sporta. Naravno, Nole nije postolar... Novak je društven i džentlmenski dečko, barem ga ja tako pamtim”, rekla je jednom prilikom, prenosi Slobodna Dalmacija.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by iLEE (@ladyleeofficial)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije