Jet set

Nina Badrić srela hrvatskog reprezentativca u Grčkoj: "Mi smo na medenom mjesecu"

Nina Badrić srela hrvatskog reprezentativca u Grčkoj: "Mi smo na medenom mjesecu"
Foto: Instagram/Screenshot | Nina Badrić srela hrvatskog reprezentativca u Grčkoj: "Mi smo na medenom mjesecu"

Hrvatska pjevačica Nina Badrić uživa na Mikonosu u Grčkoj, a s pratiocima redovno dijeli fotografije i snimke s odmora. Nedavno se pohvalila kako je na odmoru srela hrvatskog reprezentativca Josipa Juranovića i njegovu suprugu Lanu Miholjević, koji medeni mjesec takođe provode u Grčkoj.

"Mi smo na medenom mjesecu i super nam je. Nogomet smo doktorirali i sad uživamo u životu jer život je da se živi", napisala je pjevačica uz fotku na kojoj pozira s parom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Badrić (@badrich)

Podsjetimo, Josip i Riječanka Lana zaljubili su se prije pet godina u Splitu, dok je Juranović igrao u Hajduku, a Lana bila na fakultetu. Zaručili su se prije dvije godine u Splitu, a vjenčali se pred matičarom u juna prošle godine. Uoči početka Evropskog prvenstva održali su crkveno vjenčanje.

Među zvanicima je bila i menadžer hrvatske fudbalske reprezentacije Iva Olivari, koja je na Instagramu podijelila video prvog plesa mladenaca. Međutim drugi članovi reprezentacije nisu mogli prisustvovati vjenčanju jer su se tada u Rijeci pripremali za Euro, a Josip je dobio slobodan dan kako bi se mogao oženiti. 

(Index.hr)

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije