Jet set

Nekadašnja seks-bomba odgovorila britanskom šarmeru

Nekadašnja seks-bomba odgovorila britanskom šarmeru
Foto: Twitter / Printscreen | Nekadašnja seks-bomba odgovorila britanskom šarmeru

​Pamela Anderson i Lijam Nison jedno za drugo imaju samo reči hvale, nakon što su se bolje upoznali tokom snimanja filma. Britanski glumac je za "People" rekao da je ludo zaljubljen u koleginicu, na šta mu je Pamela odgovorila da je pravi džentlmen i počastil ga brojnim komplimentima.

"On izvlači najbolje iz vas... s poštovanjem, ljubaznošću i dubinom iskustva. Bila mi je apsolutna čast raditi s njim", izjavila je glumica u nedavnom intervjuu i dodala da je iskreno brinuo o njoj, te da je stavio svoj kaput na njena ramena kada joj je bilo hladno.

Zauzvrat, ona mu je napravila hljeb i kolačiće, čime je Nisona očigledno kupila za sva vremena.

"Ludo sam zaljubljen u Pamelu. S njom je naprosto sjajno raditi. Ne mogu da iznesem o njoj dovoljno komplimenata, biću potpuno iskren. Duhovita je, jednostavno je raditi s njom, a u filmu će biti fantastična", rekao je.

Nison je 2009. godine izgubio suprugu Natašu Ričardson s kojom je bio u braku petnaest godina. Važili su za jedan od najsrećnijih i najskladnijih parova, a tragično je preminula nakon teških povreda zadobijenih u skijaškoj nesreći.

Glumac s Natašom ima dva sina, a istakao je da ne traži novu, ljubav jer je srećan s onim što ima i smatra da bi i Nataša bila ponosna, prenosi "SuperŽena".

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije